perjantai 23. elokuuta 2013

Akuutti bronkiitti

...oli työterveyslääkärin arvio minua vaivaavasta pöpöstä. Alkuviikosta asti olen tässä flunssassa kärvistellyt ja sitkeästi käynyt töissä. Kun ei sitä kuumetta ole ollut.....Jotenkin sitä ei ajattele olevansa oikeutettu sairaslomaan, jos ei ole kuumetta -vaikkakin muuten olisi aivan pöhkö olo. Nooooh, keskiviikkona iltavuorossa alkoi olla jo melkoisen tukala olo ja kotiin päästyäni oli jo sitten sitä kuumettakin. Torstaina siis aamulla lääkärin pakeille ja määräys olla kaksi päivää sairaslomalla ja siihen päälle viikonloppuvapaa, Tottahan se on, että ei siihen kamalaan flunssaan auta muu kuin lepo. 

Ihan toimettomana en sentään ole osannut olla. Onneksi kipeänäkin jaksan heilutella noita sukkapuikkoja ;)
Parhaillaan puikoilla on Novitan Rose mohairista pitsisukat- piirakkasukiksikin tätä mallia kutsutaan. Toinen sukka on jo valmis.

Pitsisukat Rose mohairista

Ja jääkaapissa kököttänyt kesäinen kaali oli laitettava pataan ennen kuin se kävelee ovella vastaan ;) Siispä ruokalistallamme oli tänään illalla kaalilaatikkoa, NAM !! Koko perheen suosikki.



Ja koska kuumetta minulla ei enää tänään ole ollut, sai myös ihana kummipoikani luvan tulla meille yökylään. Niin reipas eskarilainen hänestäkin on jo tullut <3
Mukava katsella, kun pojilla menee niin kivasti leikit yksiin. Ja kovasti ovat touhuilleet ulkosalla, kun on ollut tosi hieno ilma! Toivottavasti huomennakin sää suosii viikonlopun viettäjiä!
Tänään illalla on vielä ohjelmassa pientä leipomista- lupasin, että kaksi nuorimmaista saa leipoa kanssani nakkipiiloja. Pidetään tänään leffailta ja naposteltavat kuuluvat tietysti siihen olennaisena osana :)
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille !!

1 kommentti: