keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Bloggaajan comeback :)

Pitkästä aikaa ajatuksia blogiin... Onpas tullut taukoa, vaikka monesti on mielessä käynyt tämä kirjoittelu. Ehkä tämä some-elämä on jotenkin suuntautunut tuonne Naamakirjan puolelle näinä hektisinä päivinä. Sinne kun on nopsaa piipahtaa kännykälläkin ihan tuosta vaan.

Eipä meillä ihmeitä kuulu... Yksi uusi nelijalkainen perheenjäsen on saapunut ilahduttamaan meitä. Capo on toukouun ensimmäisenä päivänä vuoden täyttänyt Staffi-mix herra. Espanjasta kotoisin, pentuna hylätty, ystävän hoitoon ottama ja sittemmin meille suomalaistunut karvakorva. Aktiivinen ulkoilija, joka pitää emännän ja muun perheen liikkeessä. Rakastui lumeen ensisilmäyksellä ja nyt nauttii täysin siemauksin aurinkoisesta kevätsäästä. Erilaisia koiran leluja olemme kokeilleet pilvin pimein, suurimman osan tämä aktiivinen herra on saanut purtua osiin ;)

Pojat käyvät vielä parisen viikkoa reippaasti koulua ja sitten pääsevät kesälaitumille :) Koulu loppuukin tänä vuonna, pitkästä aikaa, jo toukokuun lopussa. 30.5. on kevätjuhlat sekä ala-asteella että yläasteella. Esikoinen pääsee peruskoulusta, keskimmäinen seiskalta ja nuorimmainen neloselta. Kyllä aika tuntuu ihan lentävän !!! Mutta me vanhemmathan ei vanhennuta samaa vauhtia, emmehän ?!?! :)
Itsellä on nyt tuleva viikko kesälomaa ja loput kolme sitten vasta elokuussa. Pakko oli ottaa yksi viikko tähän kohtaan, jotta jaksaa sitten kesän ahertaa työntouhussa!

Neuleharrastus on ollut melko aktiivista ja virkattukin on välillä jotain. Laittelen kuvia myöhemmin, kun suurin osa on tuolla puhelimessa siirtoa odottamassa. Jotain kivoja kokkailujakin on tullut kokeiltua. Niitä kyllä harvemmin kuvailen. Puutarhan puolella alkaisi olla kovasti pihatöiden aika. Kuka antaisi vuorokauteen lisää tunteja ??? Työt alkavat haitata tässä kohtaa jossakin määrin tuota harrastuspuolta... Alppiruusu odottelee istuttamista. Rhodomultaa pitäisi jostain ehtiä hakemaan... Ehkäpä paikallinen Rautia sitä saattaisi tarjota. Pitänee poiketa :)

Toivottelen kaikille mukavaa keskiviikkoa. Palailen kuvien merkeissä pian asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti