keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hopottajan hommissa :)

Tässäpä vielä extra-postauksena tämä :

Olen mukana Hopottajat-suosittelumedian järjestämässä kampanjassa. Tällä kertaa testailimme Apetit-uunivalmiita gratiineja.

Itse vältän yleensä mahdollisimman pitkälle valmisruokia. Joskus on kuitenkin tilanteita, joissa perheelle on saatava maistuvaa ruokaa helposti ilman monimutkaisia piperryksiä....
Kokeilin kampanjan tiimoilta Apetit valikoiman gratiineista kolmea: Punajuuri-, Kukkakaali-parsakaali- sekä Kasvisgratiinia.
Kaikista kolmesta meillä pidettiin tosi paljon. Ehdoton suosikki oli kuitenkin punajuurigratiini, jossa makunystyröitä hemmoteltiin myös hienoisella homejuustolla. Homejuustoa oli juuri sen verran, että sen saattoi maistaa, mutta ei kuitenkaan liikaa, sillä muuten meidän homejuustoa vastustava kuopus ei olisi ruokaa syönyt. Ja hänkin valitsi punajuurigratiinin suosikiseen ! Oiva tuunausvinkki muuten on lisätä em. gratiiniin jauhelihaa joukkoon, näin siitä saa lisäkkeen sijasta ihan pääruuan veroisen. Toimi meillä kuin häkä !

Kukkakaali-parsakaali- sekä Kasvisgratiinin valmistimme grilliruuan lisukkeiksi. Pihvin kanssa vatsa kiitteli kovasti näistä syömisistä. Ai että oli hyvää :) Vihannekset pysyivät mukavina suutuntumaltaan, eivät menneet valmistusajan puitteissa mössöksi.

Yleisarvosana Apetit Uunivalmiille gratiineille on meidän perheen osalta ihan kiitettävää luokkaa. Valmisruokaa, jota uskallan suositella muillekin. Ennen kaikkea maukasta ja helppoa. Joskus on luvallista mennä helpomman kautta. Kolmen liikkuvan pojan äitinä se joskus vaan on niin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti