lauantai 3. toukokuuta 2014

Kevät keikkuen tulevi

Ihanaa, kun on taas kevät. Sitä on itsekin HUOMATTAVSTI virkeämpi- erityisesti aamuisin kun on aamuvuoroon lähdettävä ;) Ja on se mukavaa, kun illalla on taas pidempään valoisaa.

Kohta olis aika ajatella kevään istutuspuuhiakin. Olen ollut sen verran ahkera, että esikoisen avustuksella nikkaroin jo yhden kasvilaatikon. Siihen ajattelin hakea myöhemmin torilta kirsikkatomaatin taimia. Terassilaudan jämiä jäi vieläkin, joten jos vain aikaa riittää, nakuttelen laatikoista varmaankin vielä pari lisää. Kasvimaata en nimittäin ajatellut tänä keväänä tehdä ollenkaan, vaan laitan kaiken kasvatettavan noihin laatikoihin ja kasvusäkkeihin.

Kesäkukkia varten mieheni teki uuden kiinteän kukkalaatikon meidän terassin kaiteeseen samalla, kun tuunattiin terassia uuteen uskoon. Siihen hain eilen jo pari ihanan pinkkia pelakuuta :) Ne ovat vielä sisällä odottelemassa lämpimämpiä päiviä :)

Lämpimämpiä päiviä odottelen kyllä minäkin - hetken oli jo niin ihanan lämmintä, että tämä hetkellinen kylmeneminen kyllä palelee ihan luihin ja ytimiin saakka.... Vappupäivänä herättiin lumivalkeaan maisemaan, joka kyllä suli heti aamupäivän aikana. Eilen ja tänään on tullut räntää ja rakeita vaihtelevalla vauhdilla. Onneksi mitään ei ole jäänyt maahan, kun noita lämpöasteita on kuitenkin sen verran että sulaa heti pois.

Tänään lopettelen tällä erää tähän, iltavuoro kutsuu :) Sama homma huomenna. Viikonloppu menee siis lähinnä työnmerkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti